Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@08:27:36 GMT

کلاس‌های داستان نویسی پیشرفته مجازی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۸۰۰۴

کلاس‌های داستان نویسی پیشرفته مجازی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسات نقد ادبی نیز هم زمان با برگزاری کلاس‌ها توسط ابوالفضل درخشنده و لیلی فیروز برگزار شده و همچنان ادامه دارد.

طی این مدت، اعضای کانون و هنرجویان کلاس‌های داستان‌نویسی فرهنگ‌سرای سرو، در گروه‌ها و فضای مجازی فعال بوده و به نگارش داستان و اشتراک‌گذاری آن‌ها، دورۀ دروس گذشته، رفع اِشکال و پرسش و پاسخ می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیگر برنامه‌های این کانون در فضای مجازی، جلسات نقد مجازی نویسندگان با بهره‌گیری از نظرات اساتید و کارشناسان ادبی است و شرکت کنندگان نیز داستان‌های خود را ارزیابی و بازنویسی می‌کنند.

این کانون در راستای طرح جشنواره خدمت، ویدئوهای آموزش داستان‌نویسی تهیه و در اینستاگرام و شبکه اجتماعی فرهنگ سرای سرو و هم چنین فضای مجازی مدارس و دیگر کانال‌های مرتبط و علاقه‌مند، منتشر کرده است.

این ویدئوها در صفحه مجازی فرهنگسرای سرو منتشر می‌شود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر از برنامه‌های مجازی فرهنگ سرا می‌توانند با شماره ۸۸۸۸۱۸۷۹ تماس بگیرند.

کد خبر 4903066 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: خبرگزاری مهر داستان نویسی ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی رایزنی فرهنگی ادبیات گردشگری خبرگزاری مهر ادبیات جهان شیوع کرونا درگذشت چهره ها حسن انوشه ترجمه میراث فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد

بر اساس ضوابط و قوانین جدید دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، دانشجویان این دانشگاه از عضویت در شبکه‌های مجازی غیرمجاز منع شدند و تشکیل گروه‌های دانشجویی بالای ۱۰۰ نفر نیز منوط به کسب مجوز از دانشگاه شد.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، با توجه به اینکه رسانه‌ها و فضای مجازی ابزاری برای انتقال دانش و آگاهی و مفاهیم انسانی است، لیکن متاسفانه برخی از این فضای به وجود آمده سوء استفاده کرده و ضمن هتک حرمت افراد، مطالب و محتوای بسیار نامناسب در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند که می‌بایست توسط ایجاد کنندگان گروه‌ها و کانال‌ها تحت عنوان ادمین‌ها یا مدیران، کنترل و مراقبت شوند.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تاکید کرد؛ متاسفانه در فضای علمی و فرهنگی این دانشگاه تعدادی از این کانال‌ها در بستر فضای غیر مجاز مجازی فعالیت می‌کنند که انتقادهای فراوانی از سوی دانشجویان، والدین، اساتید و دلسوزان، به معاونت فرهنگی و دانشجویی واصل شده است.

بر این اساس با توجه به اینکه قانون، فصل الخطاب همه فعالیت‌های فردی و اجتماعی است، لذا با استناد به تبصره‌های مواد ۳،۲ و ۷ ماده ۳۲ شیوه‌نامه انضباطی دانشجویی تحت عنوان تخلفات رایانه ای و مجازی بدین وسیله موارد ذیل به جهت اطلاع و اقدام ایفاد می‌ شود.

 با استناد به تبصره ۲ ماده ۳۲ تشکیل گروه‌های مجازی دانشجویی با جمعیت بالای ۱۰۰ نفر، نیاز به مجوز کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دارد.

در حال حاضر هیچ یک از گروه‌های دانشجویی که در بستر فضای مجازی فعال هستند، مجوز قانونی ندارند.

ممنوعیت عضویت در شبکه‌های مجازی غیر مجاز، با استناد به تبصره ۷ ماده ۳۲: هرگونه عضویت با هدف ارتباط و تبادل در شبکه‌ها، نرم‌افزارها و سکوی مجازی گروه‌های غیرقانونی مشمول تنبیهات بندهای ۴ تا ۹(به جز بند ۵) می‌باشد. لذا هر گونه عضویت در کانال‌های غیر مجاز منجر به اعمال تنبیهات طبق شیوه نامه انضباطی خواهد شد.

 از دانشجویان درخواست می‌شود ضمن توجه به مقررات و قوانین از عضویت در کانال‌های غیر مجاز و یا سایر شبکه‌های اجتماعی که فاقد مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی هستند، خودداری کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!